tiistai 13. toukokuuta 2014

Kilpailukauden kynnyksellä

Sunnuntaina 18.05. se alkaa, nimittäin kauden 2014 kilpailukausi. Varaslähdön toki otin jo pari viikkoa sitten, kun kävin juoksemassa pyynikkijuoksun 10km kilpailun. Juoksu meni hienosti aikaan 37.20 sijoituksen ollessa 8. Sen jälkeen alkoikin rauhoittuminen kohti tulevan Sunnuntain Ironman 70.3 Barcelonaa. Fiilis on tällä hetkellä todella hyvä, sillä kaikilla osa-alueilla on testien mukaan kehitystä tapahtunut. Torstaina siis pyörä laukkuun ja kohti Seutulaa ja siitä sinivalkoisin siivin kohti Barcelonaa.

Uuden mausteen kilpailukauteen antaa myös yhtistyökumppanini Signaturen rakentama BMC TM01.
Olen ajanut pyörällä nyt muutaman sata kilometriä ja pyörä tuntuu kokoajan paremmalta ja nopeammalta. Uusina asioina minulle tuli Ultegra Di2 sähkövaihteet (myös nousukahvoihin), ja tehomittari. Molemmat ovat olleet oikein tervetulleita uutuuksia. Ei voi muuta taas kun kiittää Signaturen loistavaa ja asiantuntevaa palvelua, kiitos!Toinen huomion arvoinen asia on Headin mukaan tulo uintipuolelle. Head on tukenut minua koko kirjolla erilaisia uinti varusteita uimaharjoittelua tukemaan, kovimpana juttuna tietenkin Black Marlin-märkäpuku. Pari kertaa olen pukua altaassa käynyt testaamassa, eikä eipäilystäkään etteikö kyseessä olisi huippu puku joka varmasti lyhentää uintiosuudella käytetttyä aikaa!


Nyt vaan mieli iloisena ja tehot kurissa kohti Sunnuntaita, niin varmasti saa tuliaisina oman ennätyksen puolimatkalta. Seuraava päivitys onkin kisaraportti Bacelonasta, jollein mitään valtavaa tapahdu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti